Got 2 know

Och så var man ingen tonåring längre. Känns jättespeciellt att fylla 20.. Nat.

Men min födelsedag var jättebra! Handlade på systemet för första gången, vilken frihet! Drog en liten shoppingrunda och fyndade massa snygga klänningar, speciellt en grön one shoulder från Gina, I'm in love! Införskaffade mig även två snygga jeans från Dr. Denim och ett par skor.

Drog till Lerum på kvällen och förfestade med Gabbie, Hanna, Emelie, Alexandra och Joakim innan vi drog in till Göteborg. Vi gick till Nefertiti, och jag fick gå in gratis i VIP-kön för att jag fyllde år ;) haha. När vi kom in dit tyckte jag att det var jävligt mycket brudar där, men tänkte inte mer på det förän en kille senare berättade att de hade lesbisk kväll där, haha! Men vi hade jättekul i alla fall! Tog vimmelbilder med några transor och Hanna hällde i mig massa shots, och det var efter en fireball-shot som allting spårade.. Man kan väl säga att det blev lite för mycket av det goda och det var en mardröm att vakna lördag morgon. Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv, låg helt död i sängen.. Men jag antar att det ska märkas när man fyllt 20 år..


På lördagen chillade jag inne i stan med Gabbie och Emelie, fyndade lite second hand och försökte komma till liv igen. Vi hade tänkt ta det lugnt hemma på kvällen, men det slutade med att vi gick ut på Kings head. Där var det dock så jävla mycket folk så vi drog vidare till ett asmysigt ställe, Henriksberg, där vi spelade biljard och drack massa ÖL! När de stängde drog vi vidare till Sticky fingers innan vi åkte hem vid 5.
Behöver jag säga att jag var lite sliten på söndagen? Har inte kört en flerdagars sen studenten..

Vi hade tänkt dra till Ullared på söndagen, men det hade blivit så tight med tid, eftersom jag skulle fira min födelsedag med "familjen" på kvällen. Så jag och Gabbie drar till Ullared nu på lördag i stället. Åker till Gabbie redan imorgon, och då blir det bara lite vinmys, sen på lördagkväll åker vi in till Hanna och kollar hennes nya lägenhet. Känner jag oss rätt så lär det bli utgång då också!


Och nu har jag bara 5-6 veckor kvar här på västkusten (ja, jag räknar Borås som västkust också..) Och nu börjar jag faktiskt känna att det är lite synd att jag ska flytta härifrån (syftar mest på min fritid i Göteborg) Börjar verkligen trivas och nu när man börjar lära känna folk.. Men jag känner att jag vill bo i Norrland ett tag, så det blir nog Umeå till hösten. Ska skriva en för- och nackdelslista på båda ställena. Ska även börja skicka in jobbansökningar nu.


Så, där fick ni en "liten" uppdatering om vad som hänt i mitt liv. Den här veckan har varit rätt lugn, har mest jobbat, chillat och kollat på hockey-VM, såklart!


Men nu ska jag hoppa i säng så man orkar med hela helgen, God natt!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: