Åldersnojja

Jaa.. Då var det bara 2 timmar kvar av tonåren.. Jo, jag tjatar rätt mycket om det på fb, twitter och i samtal.. Men det är ju inte mitt fel att jag har fått lite åldersnojja? Inte precis som att jag vill känna mig som en gammal tant. Även om det nu inte riktigt är så jag känner, utan mer som att livet tar slut snart..

Som sagt, snart är det över, jag tar det osynliga jätteklivet in i vuxenlivet (Inte för att det lär ändras så mycket över en natt, men ändå)


Och då undrar ni ju såklart vad jag ska göra på min födelsedag.. Jo, självklart ska jag gå på bolaget, duuh, det är ju det enda positiva med att fylla 20.. Sen ska jag jobba som vanligt bara, och på eftermiddagen åker jag till Göteborg för att fira med Västra Götalands finaste tjejer, Gabbie, Hanna och Emelie! Det blir massa drinkar, Hanna och emelie vill säkert ha revansch i biljard och sen ska vi dra ut på krogen. Får väl se om vi kanske åker in tidigare och äter sen middag och bara myser på innan krogen.

Lördag hoppas jag att jag kommer må super, men lär må som jag kommer förtjäna och sen vet jag faktiskt inte vad som händer, bara mys ute hos Gabbie, kanske bastubad om jag har tur, och på söndag, dagen med stort D, åker vi till Ullared! Som jag längtar! Hade verkligen velat få träffa Morgan och be om bild och autograf!Nåja, nu ska jag ta min skönhetssömn så jag är pigg och fräsch imorgon.


Tänk att nästa gång ni hör från mig kommer det vara skrivet av en vuxen människa! Nåja, hyffsat vuxen i alla fall..

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: