Some years ago..

För kanske 2-3 år sedan betsällde jag ett par handmålade skor av en superduktig tjej. Jag sa att jag ville ha typ lite Carlings-stil (motiven på bl.a hoodisarn de hade då) på dem och hon fattade direkt! Så här blev resultatet:För någon vecka sedan hittade jag den här bilden och blev sjukt sugen på att beställa av henne igen. Conversen är mina absoluta favoritskor och jag äger kanske 10-12 par och då är det roligt att ha ett par som är lite mer personliga. Då är ju bara frågan vad jag ska ha för motiv den här gången. Kanske ungefär som de jag beställde sist? Känns dock lite roligare med något nytt, men vet inte vad jag skulle vilja ha för motiv.. Någon som har tips på något som skulle passa mig? (tänker främst på dig emelie, du kommer alltid med så bra förslag)

Älskade verkligen de här skorna, men de gick tyvärr sönder. Var så desperat så jag försökte limma ihop dem (No, not pretty at all) Såg ut som de hade typ silikonklumpar på sig :S haha Men jag vill verkligen känna den där kärleken igen. Och ja, jag ÄLSKAR verkligen skor!Nåja, nu ska jag fundera vidare på en lämplig design..

Kommentarer
Emelie

Jag har ingen aning faktiskt! Du vet ju bäst vad du tycker om :) Men något färglatt tryck vore ju coolt!

2012-03-04 18:02:35
URL: http://hejjagheteremelie.blogspot.com
Amanda

Åh vad glad jag blir! Så himla roligt att du använde de tills de gick sönder. Fundera du på motiv så hoppas jag att jag kan få dig att känna den där sko-kärleken igen.

2012-03-05 08:16:23
URL: http://amandahemlig.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: