Mark my words,

Jag ska trippa ner på shoppingen! (Sa hon som ska på Gina Tricots utförsäljning imorgon..)

Fick det här av spåkulan på fb: "Sluta tröstshoppa och tänk efter vad du verkligen behöver. Pengarna kommer att räcka om du skärper dig."

Det kan, nej kommer, bli sjukt svårt. Men jag har äntligen insett att jag måste skärpa mig, jag hinner ju inte ens använda allt jag köper, plus att det hade varit rätt skönt att kunna spara lite mer pengar. Eller lite och lite, så mycket som möjligt så jag har råd att flytta till Australien någon gång.


Livet är verkligen på topp nu! Jobbet går bra, jag får semester om 4 dagar och kommer få spendera den med de bästa människorna, har planerat in roadtrip genom skåne(japp, bara för att jag aldrig varit där) och Köpenhamn med finaste Gabbie, inplanerad långhelg i Oslo under Norges nationaldag med mami och Sofia. Men det som nog gör mig galdast av allt är att jag och Gabbie har börjat planera lite inför hösten. Jag har ju varit inställd på att flytta och börja jobba i Umeå, men nu ska nog även Gabbie med och jag kommer få min första sambo, ska bli sjukt kul!

Vi har börjat leta lägenheter lite och jag ska även höra med min syster om hon kanske kan kolla om hon kan hitta något. Jobbletandet är även igång. Har och ska ringa runt till massa ställen.


Men nu ska jag tvätta och packa lite innan jag går ut på långpromenad, det är alldeles för fint väder för att sitta inne!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: