JÄVLA SKIT!

Mitt knä blir bara värre och värre för varje dag, trodde det skule bli bättre om det bara fick vila, men ICKET! Får väl vänta och se vad som händer, tänker inte gå till farbror doktor.. Blä!

Förutom knät så flyter allt på i vanlig ordning. Lämna/hämta barn, hjälpa till i stallet, skjutsa/hämta till/från ishockey- och innebandyträningar, laga mat och tvätta.

Saknar Gabbie otroligt mycket, har tänkt åka till Göteborg och umgås med henne och Hanna nästa helg, bara jag har råd, för veckan efter det åker jag ju upp till norr på underbar påsksemester! Saknar alla mina fina vänner och familj som jag inte träffat sen jul. Hann ju bara träffa mina systrar och systerbarn 1½ dag, eftersom jag skulle ut på hotellet och svänga mina lurviga. Men till påsk stundar hela 10 dagar med de jag gillar allra bäst. Saknar att få pussa på Moa och Leo (mina systerbarn).

Heh, blev mycket saknad där, men åter till min efterlängtade semster. Ska bli så sjukt skönt och framför allt KUL att komma upp till norr igen och den norrländska vårvintern, massa skoterkörande och filmmaraton i tjocksockar.


Har börjat uppskatta de norrländska årstiderna mycket mer sen jag kom till Borås och slasket. Det är lite synd att det regnar så sjukt mycket här, för vem blir inte lite deprimerad av bara regn? Fast ibland är det ju riktigt fint väder här, vi har ju redan haft någon vecka med härligt vårväder, värme, sol och klarblå himmel. Och sommaren här var rätt varm och solig, men jag vill ändå har sommar i norrland!


Utöver peppen inför semestern är jag sjukt taggad inför slutspelet(hockey). Som ni alla säkert vet så vann ju Luleå grundserien och imorgon spelar de den första av 7 matcher mot AIK i kvartsfinalen (såvida de inte vinner 4 matcher innan den 7e hunnit spelas). Hoppas bara den klassas som huvudmatch, för annars kommer jag inte kunna se den, eftersom vi bara har en Canal+ sport kanal här. SKOJA BARA! Kom på att tv4sport sänder matchen, pjuuh, lördagen är räddad!Nåja, nu ska jag gå och hjälpa till med maten.
Hade gött!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: