SMASH

Har spenderat de två sista dagarna med att kolla Smash. Sjukt bra serie som handlar om en musikaluppsättning om Marilyn Monroes liv. Har sett klart hela första säsongen, så nu lär jag få vänta till hösten innan nästa säsong kommer.

Det är väl det som är tråkigt med sommaren, det och att hockeysäsongen har paus. Brukade inte se på så mycket serier förr, och de jag följde kollade jag på tv. Men nu har jag hittat flera bra, som jag streamar; Vampire diaries, New Girl, Revenge, Once upon a time och The River, som förövrigt är min absoluta favorit. Verkar dock inte som att det kommer en andra säsong.. I alla fall inte än på ett bra tag, which sucks..

Det är nackdelen med att streama på internet, när det inte finns där så är det verkligen slut.. Men det är väl ändå rätt bra med paus under sommaren, då kan man bara fokusera på att njuta av de få månader med värme och sol vi har i Sverige, speciellt i norra delen..
Tragiskt att det gick som det gick för Marilyn Monroe. Hon är helt klart en av de vackraste kvinnorna som gått på denna jord.
(Klicka på bilden nedan för att läsa om henne)


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: