En sista hälsning från Borås..

Känns konstigt att jag åker härifrån på torsdag och aldrig kommer tillbaka. Borås har ju trots allt varit mitt hem det senaste året..

Men det ska bli sjukt skönt att få komma hem och träffa familjen och alla vänner. Ser fram emot midsommar med vännerna, Kirunafestivalen och alla andra saker vi ska hitta på i sommar. Ser också fram emot lugna dagar i solen med vännerna, bada, mini-road trips och besöka mitt favorite summer place i Jokkmokk (näst efter stugan) Kalkbrottet! Har blivit lite av en tradition att åka dit under sommaren, även om man inte badar.. Sen kommer syrran (som bor i Oslo) och en kompis till henne och hälsar på i Juli. Det är ju bland det bästa när man får visa upp Jokkmokks finaste sida för folk utifrån. Och med Jokkmokks finaste sida menar jag såklart min stuga.


Ska väl inte speeda förbi sommaren innan den knappt börjat, men längtar så mycket till hösten också, då jag ska flytta till Umeå. Det kommer blir LEGEN.. wait for it.. DARY! Bara nu Emelie stannar kvar där.


Ska försöka lägga mig tidigt idag, eftersom jag kommer måsta dygna imorgonkväll/natt. Sista incheckningen är 06.30, så taxin kommer och hämtar mig 05.30.. Vilket betyder att jag måste kliva upp senast 4.. Och eftersom jag är sjukt rädd för att råka försova mig eller ligga och snooza för länge så är dygna enda utvägen. Får försöka sova lite på flygen, för när jag väl anländer i Norrland igen blir det full rulle!Nåja, plikten kallar..

Känns supertråkigt att måste vara inne och packa och fixa allt inför flytten när det är så fint väder.. Men men, there's not much I can do about it..


Hej då södra Sverige, hej då västkusten, hej då västergötland, hej då Borås, hej då sommarvärme och
hej då regn-24/7(dig kommer jag inte att sakna)

SMASH

Har spenderat de två sista dagarna med att kolla Smash. Sjukt bra serie som handlar om en musikaluppsättning om Marilyn Monroes liv. Har sett klart hela första säsongen, så nu lär jag få vänta till hösten innan nästa säsong kommer.

Det är väl det som är tråkigt med sommaren, det och att hockeysäsongen har paus. Brukade inte se på så mycket serier förr, och de jag följde kollade jag på tv. Men nu har jag hittat flera bra, som jag streamar; Vampire diaries, New Girl, Revenge, Once upon a time och The River, som förövrigt är min absoluta favorit. Verkar dock inte som att det kommer en andra säsong.. I alla fall inte än på ett bra tag, which sucks..

Det är nackdelen med att streama på internet, när det inte finns där så är det verkligen slut.. Men det är väl ändå rätt bra med paus under sommaren, då kan man bara fokusera på att njuta av de få månader med värme och sol vi har i Sverige, speciellt i norra delen..
Tragiskt att det gick som det gick för Marilyn Monroe. Hon är helt klart en av de vackraste kvinnorna som gått på denna jord.
(Klicka på bilden nedan för att läsa om henne)