The day after tomorrow

Sitter och tittar på The day after tomorrow och dreglar lite över Jake Gyllenhaal. Filmen behöver väl ingen större presentation, så hypad som den blev när den kom ut 2004.


Idag har jag bara tagit det lugnt, precis som igår och helgen före det. Vill bli ordentligt frisk innan jag börjar hitta på massa hyss. Blev smittad av Emelies superförkylning, precis som alla andra i vår vänkrets. Hon lyckades skapa en liten epidemi.. Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig ifrån den, kände inte av något alls. Förän jag vaknade samma dag jag skulle flyga tillbaka till Borås. Såklart. Det var ingen vanlig förkylning utan en sån där helvetessjukdom som ger en äcklig feber då man är så öm så att ALLT gör ont (Seriously, jag började nästan gråta när jag skulle klä på mig för att det gjorde så ont, så thanks for that buddy!) och hosta som typ river sönder en inombords.


Annars händer det inte mycket alls i Borås. Har bokat tågbiljetter hem över påsk till mig och Gabbie. Ska bli skönt att komma hem till just påsken, våren är ju en av de bästa årstiderna man kan vara i Jokkmokk. Ska bli sjukt kul eftersom jag ska följa med Gabbie till Kalix och att hon sen följer med mig till Jokkmokk för att fira påsk med mig och la familia.

Först snackade vi om att dra till Turkiet istället, få lite sol. Sen såg vi att det inte är så varmt där i April och vår ekonomi tillåter inte några solresor till områdena runt ekvatorn just nu, så home it is! Och lika skönt är det, för går allting som planerat så flyttar jag till Australien till hösten och då är det bara skönt att få vara hemma lite mer.


Men nu ska jag kika Robin Hood och dreggla lite över Russell Crowe istället (Now that's a manly man!) Sure, han fyller snart 48, men vafan, han är ju så jävla het! Säger bara en sak: I'd tap that!
Vet inte riktigt, men det kanske har att göra med den kvinnliga instinkten som gör att man i allmänhet dras till starka, svettiga, smutsiga karlar som slåss för sina kvinnor. Who knows..

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: