Nostalgitripp

Åh, hittade ett datorspel som jag, under min tidiga barndom, tyckte var roligast i världen! Pippi-spelet lockar fram så många minnen från dagis. Vem skulle kunna tro att man alls kommer ihåg något från det man var 4-5 år?

Som 4/5åring älskade jag Pippi-spelet, att annats slags spel som utspelade sig i ett slott, bytte min orangea pocahontaströja mot en, enligt mig, superfin Jasmine(från Alladin)tröja med en av mina, dåvarande, bästa vänner. Livet lekte och höjden av smärta var om Barbiedockan tappade ett huvud eller ben, men efter ett tag blev man dock rätt duktig på att leka doktor och laga dem.

Det bästa med sommaren vara att åka till Vännäs och bo på landet med häst och hela köret, att bo på campingen i Byske och bada från morgon till kväll.


Those sweet memories från barndomen. Inga större bekymmer, man var lyckligt ovetandes om världens orättvisor. Älskar när man hittar något som påminner en om de bekymmerslösa dagarna, då man inte gjorde annat än att leka och lära sig fram genom livet.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: