Fucked up dröm

Har haft den sjukaste drömmen någonsin inatt. Den slår till och med mina dinosauriedrömmar som jag får när jag har feber.

Det var tydligen en katt som ville döda mig, typ. Vi var på ett tåg och kastade handgranater på varandra, på något sätt så sprängdes de i alla fall på katten och han blev rostad (ni vet när man drömmer och man egentligen inte kan liksom se, för man kan ju inte se om en katt blir rostad, utan man får bara en känsla av ordet, liksom i min dröm då ordet rostad på något sätt kom med). Efter det var det massa barn, (typ dagisålder) som åt upp katten.

Sen vaknade jag upp alldeles kallsvettig vid 3, halv 4 och mådde jättedåligt, så där illamående man bara kan bli efter att ha sett något riktigt, riktigt äckligt.

Någon som kan tyda drömmar? För jag vill gärna veta vad fan det där betyder!

Alltså, när jag beskriver min dröm låter det som något barnprogram, men jag lovar, det var jätteäckligt. Usch, mår fortfarande illa.


Sen vet jag att jag drömde något mer när jag sen lyckades somna om, så nu ska jag bara försöka komma ihåg vad det var. Känner dock på mig att den var minst lika konstig som min "rostade-katt-dröm".


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: