Now you're just somebody that I used to know ♥

Såå, dålig uppdatering under påsken, ja, men hade nog fullt upp med att försöka hinna träffa alla fina under min vistelse i Jokkmokk! Hade så sjukt kul under semestern, tåget med Gabbie + göteborgarna och den snygge utbytesstudenten som vi delade kupé med, träffa familjen, umgås med mina fina och även hinna träffa och prata om allt och inget med några mycket fina personer som jag tyvärr inte umgåtts så mycket med på flera år.

De stora höjdpunkterna var att få se Sannis lite innan hon drog iväg till Tokyo (den jäveln!), vinkväll med Julia, Emelie och Nettan och "utgången" i Årrenjarka med Sus, Miriam, Pia, Emelie, Lisa och Simon. Du var saknad den kvällen Sandra! Tack så himla mycket alla för att ni gjorde min semester så bra! Kommer helt klart aldrig glömma Worst case scenario med Sandra, haha! (Du får klura ut något riktigt skrämmande till sommaren)


Annars händer det inte så mycket, livet i Borås är sig likt.. Ska väl försöka åka till Göteborg i helgen, får höra vad Gabbie tycker om den idén!


Och där hade ni en liten snabbspolning vad som hänt sen senast. Fick just en stor hög med mode-/skönhetstidningar av min Chef. Typ ELLE och massa liknande, så ska väl börja arbeta mig igenom den "lilla" högen..

Ciao!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: