Livet är på topp!

Just nu känns det som att allting går åt rätt håll!
Jag och Gabbie ligger först i kö på en 3a på Ålidhem i Umeå och syrran ska gå och kolla på den i veckan. Är den bara fräsch så tar vi den!

Har även fått veta att jag kanske har jobb till hösten (i Umeå) redan nu, visserligen inget fancypancy-jobb, men en bra början!

Våren har äntligen börjat komma på riktigt. Tidigare har det ju visserligen varit varmt och soligt, men det är först nu i veckan som allting börjat bli grönt. Gräsmattorna har i och för sig varit gröna hela tiden, men nu börjar alla knoppar slå ut och Borås är inte lika grått och fult.

Jag fyller år på fredag, även om det är lite blandade känslor inför 20årsdagen tack vare lite åldersnojja. Fjantigt, jag vet.. Tänk då att jag hade första åldernojjan när jag var runt 16.. Lite facepalm på det va?

Plus att jag har massa trevligheter inplanerade. Som en tripp till Ullared (det är ju ett MÅSTE när man bor så nära), ska gå på Universeum (och det är nog det jag ser fram emot mest, hehe, som ett litet barn igen), kanske en roadtrip genom skåne med Gabbie och avsluta med en weekend i Köpenhamn (vi har inte varit i skåne och det tar ju bara 4-5 timmar att köra bil till Köpenhamn) men det får vi se om vi hinner med, Gabbie flyttar ju om en månad.. Och sen ser jag fram emot att få spendera tid med Gabbie, Hanna och Emelie innnan jag flyttar hem.. Har ju glömt att berätta det, men jag har ju lärt känna min första Göteborgare, Emelie! Haha, annars umgås jag ju bara med familjen eller norrlänningar.
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: