Fintorsdag!

Jag älskar torsdagar! På torsdagar kommer städet, equals nystädat rum + nybäddad säng, S & C går i skola lite längre, så det blir lite extraledigt på f.m och det bästa: att det snart är helg!

Så vad händer denna underbara och spännande dag?
Städet har precis blivit klara och jag ska till Fristad för lite inhandling av lunch och Zinkpasta, så jag förhoppningsvis slipper gå till läkaren. Har lyckats utveckla någon slags fobi mot läkare och tandläkare sen jag flyttade till Borås. Inte för att jag är rädd för sprutor eller att det kan göra ont eller så, vill bara inte ha något där att göra.

Sen efter att C och S kommit hem från fritids och skola ska vi upp till stallet eftersom S har hoppträning idag.

Och tja, det är väl min dag i stora drag..

Måste bara berätta om en dröm jag hade inatt.
Jag satt på en restaurang när en kompis gick förbi med sin flickvän. Han ramlade och skrapade upp ansiktet. Jag fick panik och alla som var där började gråta och trösta varandra som om han hade dött.. För ett litet skrapsår.. Hela drömmen var så sjukt verklig men samtidigt så dramatiskt som det bara kan vara på film.

Egentligen ingen speciell dröm, men känslan den gav mig, usch, sjukt obehaglig.. Kanske mest beror på att jag sällan drömmer om folk jag känner, eller att något dåligt händer med dem, så jag går runt och tror att de jag drömmer om kommer råka ut för något irl, som ger en de känslor man får i drömmen. Men ska inte tänka mer på det, då blir jag bara knäpp!


Nåja, mot Apoteket nu!


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: