En vecka senare..

Hade en awesome helg i Göteborg förra helgen med fina tjejer! Åkte till Götet på lördagen, mötte upp snyggHanna som jag inte hade träffat på ett halvår och så tog vi pendeln ut till Gabbie där Emelie och Isabelle redan var.

Vi drack lite vin, bastade, spelade biljard och drog sen in till stan och gick på Sticky Fingers. Helt klart ett av favorituteställena i Göteborg eftersom de har tre olika plan med olika musik, nog för att vi mest hängde på dansvåningen och dansade oss genom kvällen.

Kan ju däremot säga att jag inte mådde lika bra morgonen efter och det var rena helvetet att ta bussen tillbaka till Borås. Jag ska fan inte bara köra på rött vin en hel kväll, får alltid en jävulsbakfylla...


Känns lite tråkigt att jag ändå har så pass kort tid kvar här för jag vill hinna gå ut på massa ställen igen! Typ som rockbaren, Jazzhuset och Apartment no.4. Hade det inte varit så jävla mycket folk på Excet hade jag gått in där en sväng också, bara för att få en skymt av min DRÖMMAN! Eller så är han kanske inte lika snygg när jag är nykter? Äh, vi kör på den och så skiter vi i Excet, haha.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: