Like I'm indestructable

Jag ska snart hoppa ner i mitt veckliga (inte som i när men gör veck på papper, utan veckliga som i något som händer varje vecka) relax/mysbad. Släcker ner hela badrummet, häller i badskum, slår på skön musik, tänder värmeljus och ett doftljus från YANKEE CANDLE som doftar så underbart! LOVELY!
Eftersom ni suktar så mycket efter uppdateringar om vad som händer här så kommer det ett litet inlägg om helgen.

Fredagen blev en chill hemmakväll, SURPRISE! Jag var ensam hemma med barnen och Anna kom hit. Eftersom det var hennes första besök visade runt henne i huset och sen lagade vi Tacos, kollade lite Idol och film. Vi såg Hall Pass, med Owen Wilson. Fan så skön film! Och den bjuder ju på några överraskningar, inte ofta man får se snopp på det sättet i en komedi, haha!

Igårkväll kom föräldrarna hem igen och jag fixade godaste finmiddagen, fläskfilé med kyftpotatis, och Malin kom även ut på besök. Hade inget planerat inför kvällen, men Malin frågade om jag skulle med ut så så fick det bli! Hade ju trots allt inte varit ut i Borås någon gång. Vi var först hemma hos henne, sen drog vi på Lilla Bränneriet för att bygga på fyllan lite innan vi sen gick vidare till Harrys. De lyckades snacka in mig där, eftersom jag är för liten egentligen.. Denna känsla av att vara för liten föföljer en jämt och ständigt. Väl inne på Harrys var det VARMT och fullpackat! Gick knappt att röra sig på dansgolvet! Fick dessutom en "liten" öldusch ute på dansgolvet.. Kul att vara dygnsur OCH stinka öl.

Och jag har ätit godaste fyllekäket ever! Fuck Max, är man i Borås är det Tellus som gäller! Det är tur att jag har Malin som visar upp Borås för mig!

Hur som helst, sov över inne i stan hos Malin och for hem idag lagomt för att fastna i trafiken som uppstår när Elfsborg haft match. Antar att det är nackdelen med att bo i en stad vars fotbollslag spelar i Allsvenskan..

Sen har jag mest bara myst på i soffan med S och kollat film.

Och påtal om Fotbollsallsvenskan som får mig att tänka på Hockeyallsvenskan, som får mig att tänka på Elitserien (långsökt, I know, but that's me!) Hehe.. Back to the point.. I slutet av månaden ska jag åka till Göteborg för att se när Luleå kickar ass på Frölunda! Har hört runt lite och det verkar som att Gabbie och Anna är på, kommer bli asnice!


Nåja, nu ska jag bege mig mot badkaret så jag tar mig i säng någon gång

God natt alla fina!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: