Härlig höstmorgon

Det bästa jag vet med hösten är att lyssna på "höstig" musik. När man är ute och går, på morgonen, och innan jag ska sova på kvällen.

Höstig musik för mig är lite lugnare, typ Singer/songwriter, mysiga ballader som värmer hjärtat när det börjar bli kallt ute.

En typisk sådan artist är Melissa Horn. Hennes texter är så bra, de känns ärliga och det känns som hon sjunger rakt från sitt hjärta, och det går rakt in i mitt. Hennes texter stämmer in så himla bra på mig, fast alla kan nog relatera till det Melissa sjunger. Men jag känner mig så träffad, ganska så precis på pricken!

Ligger i alla fall och lyssnar på "Jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn", en låt som blivit väl citerad på svenska bloggar. Googla första raden, "Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm." och se alla bloggar som kommer upp då.

Tänkte lägga upp en liten lista senare, över mina favorithöstlåtar. Sådana som peppar upp en när vädret är tråkigt eller som kanske sätter ord på den sorg eller lycka man känner.


Nu ska jag fortsätta att tvätta och plocka undan lite, sen åka in till stan och shoppa lite kläder!

Hoppas nu får en bra dag kära vänner!

 


Kommentarer
Elin

ådu ba shoppar å shoppar. du har det bra ;)

2011-10-05 10:08:16
URL: http://elynn.webblogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: