Sail

Har insett att jag är väldigt inne på att som har med inredning att göra. Speciellt tavlor.. Jag borde nog inte samla på mig mer grejjer, för det kommer aldrig få plats när jag flyttar hemifrån på riktigt. Nej, känner inte att jag har flyttat hemifrån på riktigt förän jag skaffat mig egen lägenhet. Helt ärligt, det enda jag behöver sen när jag väl flyttar är en soffa. Har liksom porslin, köksbord, säng, tv, MASSOR av inredningssaker och så sent som igår fick jag mig ett soffbord och en tvbänk.. Damn, kom på att jag kan nog behöva en micro och en dammsugare också.. Men känner jag min släkt väl så lär inte det vara något problem efter jul..

Haha, rolig jag är som gör ett helt inlägg om inredning..


Nåja, nu ska kolla sista avsnittet som finns tillgängligt av The Vampire Diaries säsong 3

Kommentarer
Evelina

Ja:D Ska försöka samla mig och sätta mig ner en dag då jag får lusten och ta till att skriva ner :)) Ett bra tips var de!Nåå! Du gör mig så glad, det där behövdes. Tack och skickar tillbak värme och gossigoo till dig för mig är du desamma :D ♥Kram! (Eller Halaus på finska, hahah)

Och p.s jag har öppnat mitt sinne mer nu, ser också tavlor.. hur jag skulle vilja inreda osv osv osv. Den listan kan också göras lång. Visst e de härligt? <3 Kram igen. haha.

2011-11-16 09:12:44
URL: http://porvoo.blogg.se/
Evelina

hehe jag såg för första gången igår :DD de var as kul ju! haha

2011-11-17 10:08:47
URL: http://porvoo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: