Freedom is the oxygen of the soul. Free your soul, stay true and stay you

Jaja, jag är dålig på det här med uppdatering av bloggen. Skyller på att jag inte använder datorn speciellt mycket sen jag fick min iPhone.. Allt går ju så mycket sanbbare med den, än att man måste vänta på att datorn ska startas osv.


Anyways, var hos Gabbie i Göteborg i helgen, eller ja, hon bor ju i Lerum, men vi var ju ut i Götet. Var hur kul som helst! (As usual när man är med henne).

Vi drog först på ett favvisställe som heter Jazzhuset. Hur mysigt som helst! Sen drog vi och träffade Hanna som var på Apartment No. 4, schysstaste stället jag sett hittills. Tänk er en asfet klubb, inne i en stor lägenhet. När vi först kom dit trodde jag vi skulle på någon hemmafest som hade dörrvakter, men ikket. Very nice i alla fall. Sen drog vi vidare mot The dubliner. Dock var jag tråkig och började frysa och bli astrött. Det är jobbigt att klubba i 6 timmar, höhö.

Nåja, Gabbie har snackat om att hon vill sticka till Kanada och jobba. Och jag började tänka att hur AWESOME hade inte det varit? Liksom typ bo i Vancouver eller Toronto. Liksom så långt bort, men ändå lite som hemma. Liknande klimat och way better sjukvårdssystem än det USA har. Och MYCKET hockey i världens bästa liga, hade älskat att kunna se NHL matcher!

Kollade upp Toronto maple leafs för skojs skull och en ganska intressant sak, för er som inte redan vet, är att spelare som varit framgångsrika i klubben, förutom kanadensare är, två svenskar. Börje Salming och Mats Sundin. Ingen av dem spelar där nu, men Mats Sundin har varit lagkapten och leder (fortfarande) TMLs poänglista. Börje Salming är med på Hall of fame och hans spelnummer (#21) är ett av de få hyllade numren. Så där fick ni lite snabbfakta om svenskar i Maple leafs.


Tillbaka då till framtidsplanen om att kanske dra till Kanada. Hade varit så roligt att vara där, är sugen på att bo utomlands, i ett engelsktalande land som man kan bli ännu bättre på språket och dessutom om Gabbie ska dit, så man känner någon och har en liten trygghet.


Däremot är detta bara en av många funderingar på vad jag ska göra efter jag jobbat klart i Borås.
  • Flytta till Kanada och jobba som Au pair.
  • Flytta til Göteborg med Pia.
  • Flytta till Umeå och jobba med vad som helst egentligen.
  • Dra till Hawaii och plugga engelska och kommunikation
Nackdelen med Hawaii är att jag i så fall borde flytta hem till Jokkmokk för att kunna spara ordentligt med pengar, även om det bara är för ett halvår/ ett år så är jag inte alls sugen att flytta tillbaka dit.

Nåja, den som lever får se vad som händer. Jag är ung och har världen framför mig, så jag kanske lutar lite mot Kanada.. Fast det finns ju så mycket som spelar roll för vad som ska hända.. Man kanske träffar kärleken eller nya människor och skapar nya planer med dem eller gamla vänner för den delen. Det enda jag vet säkert är att jag inte skulle vilja flytta till en svensk stad utan någon jag känner. Utomlands går bra, men inte i Sverige..Men usch, såg just att klockan är två och jag börjar jobba om 4½ timme.. Damn and good night!

Kommentarer
Evelina

Nuuuuuuu jäklar:D Ploppar inte röd avast rutan upp och tjuter galet så jag inte kan komma åt dina fina ord. Härligt att göra upp en sån lista... borde prova, så är det lättare att sen blicka tillbaks och sortera... allt vad man vill göra.. Du tipsa mig ♥naw! Tack Lisa! Du är go! Och visst är hon, Ellie.. håller med:)) Jag har det bra förutom galenskap ang. den andra aupairen i min stad. haha. usch vi kan byta dom orden någon annan gång.. tänkte försöka ha en fin dag :DD (Fan vad bra att den underbara trion i morgonpasset i P3 finns, o de är sååå härligt att lyssna till när man hänger upp tvätt!) heheheHa en fin dag! KRAM TILL DIG. =)

2011-11-15 09:36:18
URL: http://porvoo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: