25 dagar kvar..

.. tills jag får träffa min kära familj igen! Dock är det en person som jag inte får träffa.. Snart 10 månader sedan världens bästa försvann, saknar dig Morfar ♥

Funderar mest just nu, på det mesta. Man blir så förvirrad när dagarna både är så jobbiga och ändå bra på något sätt.. Och hur man påverkas av andra människor..

Sitter även och irriterar mig på att inget blir som jag vill. Att folk kan missförstå så mycket, att man kan vara så olika. Hur människor kan få en att må så jävla bra och dåligt på samma gång. Helt jävla sjukt, det är vad livet är.. Fast oftast bara härligt.

Får försöka söka mig modet att glömma och gå vidare, även om det är jobbigt och man kommer känna sig så ensam... Haha, med alla dessa tankar skulle jag kunna skriva en perfekt ungdomsroman! Författaryrket är kanske något för mig? Ska ta tag i det där när jag bara finner orken.


Usch, ser att klockan är kvart i 12. Bäst att gå och lägga sig med sina grubblerier så man inte är helt död imorgon. En vecka ensam med barnen väntar..

Kommentarer
Evelina

You go girl!!!

Jag tror jag känner det du skriver. Jag kände något iallafall, haha.. det är fan inte lätt! Men vi gör det så bra!!!!!! Kunde inte skrivit de där bättre själv.. så tack för att du gjorde de oh delade med dig av de!Kram och ha en fin vecka nu!♥

2011-11-29 09:50:29
URL: http://porvoo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: