USCH!

Inte nog med att jag måste vänta ca. 5 timmar på Arlanda imorgon, jag måste även kliva upp extra tidigt, typ halv 6, bara för att det går dåligt med flygbussar från Borran. Så det blir en extra timme på Landvetter.. DRYGT!

Jag älskar egentligen ALLT med resor, liksom bil, tåg, buss, flyg och tom att vänta på en flygplats, OM man är på väg någonstans, typ utomlands, INTE när man ska hem. Känner liksom att jag bara vill hem NU NU NU, få träffa familjen och sen även vännerna. Har ju fan gått drygt ett halvår sen sist!

En positiv sak med det här är i alla fall att jag inte behöver ta morsfarsans bil eller buss från Umeå på söndag. Erik ringde i morse och sa att han åker till Jokkmokk, så jag kan åka med honom. Skönt att själv slippa köra, ska bara vila och tagga inför kvällen!


Och som vanligt när jag ska någonstans så är jag inte riktigt klar, fast jag typ borde gå och sova nu. Eta, duscha och packa klart, sen väntar min nybäddade säng, LÖVELY!

Peace out vänner!

Edward just got a handjob

 

 


Finaste filmen!

Har just sett The notebook och gråtit ihjäl mig lite. Det finns nog inte någon finare film i hela världen. Så jävla romantisk så det gör ont i hjärtat, typ. Plus att Ryan Gosling är schnygg som vanligt!

Lucy in the Sky

Wehoo! Om mindre än en vecka rullar(flyger) jag upp mot norr igen! Flyger vid 10 från Göteborg på fredag, men kommer inte fram till Umeå förän vid halv 5.. Fett drygt att sitta fast på Arlanda flera timmar dagen före julafton.. Får hänga i nån bar och hinka öööl..

Ska bli så fett nice att träffa mamma, pappa, systrarna, systerbarnen och alla vänner som man inte sett på nästan ett halv år. Och att man lyckats skaffa julklappar till alla! Tror jag köpt julklappar till tpy 16 pers, helt siick! Tror allvarligt talat att jag knappt kommer få med mig något annat hem förutom just alla julklappar. Och ferresten, åker bil till jokkmokk på juldagen så om någon behöver skjuts norrut är det bara höra av sig!


Ska i alla fall kolla Switch nu, någon norsk/svensk film som Peter Stormare är med i. Tror den handlar om typ nån kille som börjar åka snowboard.

TRANSFORMERS

Har precis sett Transformers 3: Dark of the moon. Underbar film!
Med risk att låta som en nörd, men Transformersfilmerna måste vara de bästa som någonsin gjorts!

Blev frälst redan som liten, när jag för första gången höll i en Transformersleksak och såg orginalserien. Kärlek vid första ögonkast! (Haha, ja ni får skratta åt mig, för jag gör det själv också ;)

Leksakerna och tv-serien (det började även med tidningsserie från Marvel, of course, vad annars?) är visserligen från mitten av 80-talet, men som tur var så hade några bekanta kvar massa filmer och leksaker från när deras barn var mindre.


80-talets leksaksversion av BumblebeeOch vem kan ärligt säga, när de sett filmerna, att de inte velat ha en bil som Bumblebee? Nä, just det. Finns väl ingen.. Jag tror att alla är små Transformersnördar inuti.Go Autobots! Hehe


/Förevigt nördstämplad chey

Finaste på länge <3

Words can break someone into a million pieces, but they can also put them back together. I hope you use yours for good, because the only words you'll regret more then the ones left unsaid are the ones you use to intentionally hurt someone. What you say might be too much for some people.

Maybe it will come out all wrong and you'll stutter and you'll walk away embarrassed, wincing as you play it all back in your head, but i think the words you stop yourself from saying are the ones that will haunt you the longest. So say it to them. Or say it to yourself in the mirror. Say it in a letter you'll never send or in a book millions might read someday.

I think you deserve to look back on your life without a chorus of resounding voices saying 'I could've, but its to late now. '

There is a time for silence. There is a time waiting your turn.
But if you know how you feel, and you so clearly know what you need to say, you'll know it. I don't think you should wait. I think you should speak now.Auf wiedersehen.. Asshole


Gingerbread man

Innan jag hoppar ner i badet tänkte jag slänga upp en bild på mitt och Carls vackra pepparkakshus och vår "lilla" julgran ^^


No escapin' this!

Sitter och lyssnar på en gammal favorit "No Escapin' This" med Beatnuts. Så jävla schön låt!

Nu är det ett tag sen jag uppdaterade om mitt "händelsefulla" liv här i Borran (yep, det är smeknamnet för Borås).
Sååå, det enda värt att nämnas, som jag kommer ihåg, (har ett hemskt minne.. Typ som en guldfisk) är att Gabbie kom hit i fredags. Vanligtvis är jag ju hos henne, eller så är vi hos Hanna, i Göteborg. Det var i alla fall hur mysigt som helst. Hon kom hit redan vid ett-tiden. Blev en lugn hemmakväll med Tacos och film. Jobbade hela kvällen för föräldrarna var på julfest med jobbet. Var dock ganska chill eftersom kidzen var på disco.

Sen har det nog inte hänt något, typ.. Kommer inte på något.. Busy girrl heh


Nåja, nu ska jag väl försöka sova lite. Imorgon stundar lite shopping(kan inte låta bli) och ett besök hos Malin

Nighty people!

Can't help but feel lucky


Sick n tired

Så irriterande att jag inte kan släppa och gå vidare. Tillåta mig själv att få må bra. Rädslan för ensamheten är too great.. Dock vet jag inte om man kan säga att jag inte är ensam redan nu.


Man kan aldrig förlora någon man aldrig haft..


Julradio.se

Nu är det äntligen december och det betyder att Julradion är igång.. Den sidan är kanske okänd för många, men den är underbar för att få igång julkänslan! I år har de 10årsjubileum och ajg tror det är 3 eller 4 året jag lyssnar. Alltid lika kul. Så gå in på Julradion här!